Meteen naar de inhoud

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Berichtstitel met volle breedte” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_section]

In de maanden na uw complete bikefit gaat uw lichaam zich aanpassen aan de nieuwe houding. Dit brengt kleine verschuivingen in uw positie met zich mee. Een controle bikefit zorgt ervoor dat uw houding geoptimaliseerd wordt! Even finetunen dus.

Controle Bikefit na wissel materiaal

Het kan ook zijn dat er tijdens de complete bikefit bepaalde verbeterpunten qua materiaal naar voren zijn gekomen. Soms kunnen we dat direct regelen, maar met heel specifiek materiaal is dat lastig. In die gevallen is een controle bikefit ook zeer aan te raden. U kunt zich voorstellen dat er na bijvoorbeeld een crankset wissel opnieuw gekeken moet worden na de afstelling van het zadel. In deze gevallen hebben we ook aan 1 uur genoeg om alles weer optimaal af te stellen.

Controle Bikefit voor jeugdrenners

In het geval van jeugdrenners raden wij aan 2 keer per jaar de fietshouding aan te laten passen. Als wij de jeugdrenner al eerder hebben gezien tijdens een bikefitting voor kinderen hebben wij vervolgens steeds aan 1 uur genoeg om de fiets aan te passen aan de huidige ontwikkelingsfase. Voor jeugdrenners hebben wij aangepaste tarieven.

Globaal verloop van deze Bikefitting

Duur: 1 uur
Kosten: € 100,-
U krijgt 20% korting als u binnen 3 maanden na de complete bikefit langs komt voor een controle bikefit.

Inhoud:
– Lichamelijke screening.
We bekijken kort of er wijzigingen zijn ten opzichte van het laatste bezoek.
– Controleren + eventueel aanpassen van de afstelling van de schoenplaatjes.

We bekijken kort of er wijzigingen zijn ten opzichte van het laatste bezoek en doen zo nodig aanpassingen.
– Controleren + eventueel aanpassen van de afstelling van de onderdelen van de fiets.

In veel gevallen komt u langs omdat er aanpassingen in het materiaal op de fiets zijn gedaan. In die gevallen kunnen we snel en gericht aan de slag.
– Observatie en testen buiten op straat.

We controleren of het gevoel buiten op straat ook goed is, desnoods doen we nog wat aanpassingen.
– Eventueel kleine aanpassingen in de afstelling.
– Opmeten van de maten van de afstelling van de fiets.

Na afloop van de Bikefitting

Binnen een week na uw afspraak bij ons ontvangt u per mail een persoonlijk rapport over de controle bikefit.