Meteen naar de inhoud

  Contact

  Telefoon: 06-34005195

  E-mail: info@debiomechanieker.nl

  Whatsapp: 06-34005195

  KVK 63265974

  Volg Aron op Strava!

  Openingstijden:

  Maandag: Gesloten

  Dinsdag: 9:00 – 14:30 / 20:00 – 22:30

  Woensdag: 9:00 – 17:10 

  Donderdag: 8:00 – 13:00 (Rotterdam)
  14:45 – 17:15 (Heenvliet)

  Vrijdag: 7:30 – 16:15

  Zaterdag: 8:30 – 13:30

  Adresgegevens:

  Hoofdvestiging:

  Blicksteijn 2

  3218AA Heenvliet

  Op de donderdagen:

  Spartapark -Noord 1

  3027 VW Rotterdam

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  V: Doe je ook bikefitting voor e-bikes of trekkingfietsen?

  A: Ja, klik op het kopje ‘recreatief’ voor meer info.

  V: Kun je direct componenten aanschaffen als dat noodzakelijk blijkt?

  A: Ja er zijn altijd sturen, zadels en stuurpennen beschikbaar in alle maten voor de meest gangbare fietsen. Cranks zullen vaak nabesteld moeten worden.

  V: Wat voor Bikefitting systeem gebruik je?

  A: De Biomechanieker gebruikt geen kant-en-klaar bikefitting systeem zoals “Retül”. Alle aanpassingen gebeuren op volledig op basis van mijn opgedane kennis en ervaring, met jouw lichaamsbouw als startpunt.

  V: Wordt er op beide locaties hetzelfde gewerkt?

  A: Ja er is geen verschil in werkwijze op beide locaties.

  V: Wordt mijn eigen fiets direct goed afgesteld of krijg ik een formulier met de goede maten mee?

  A: We plaatsen jouw eigen fiets op een rollenbank en stellen deze direct optimaal af. Na afloop krijg je een document mee met daarin de maten van de fiets na afstelling. 

  V: Kan ik makkelijk parkeren bij de locaties?

  A: Op beide locaties is parkeren geen enkel probleem. Let op: In Rotterdam is het betaald parkeren.

  Reviews

  Nelleke Baldé
  Nelleke Baldé
  11:44 17 Feb 24
  Vakkundige bikefit en schoenfit gehad voor mijn lange afstand triathlon sport. Op mijn nieuwe tijdritfiets haalde ik niet mijn voorgaande wattages en nú gelukkig weer wel! Op naar het wedstrijd seizoen💪🏻heel tevreden!
  Niek Minderhoud
  Niek Minderhoud
  10:01 01 Feb 24
  Ik dacht altijd dat ik 'wel goed' op m'n fiets zat. Totdat ik bij Aron een bikefitting deed en duidelijk werd dat er heel veel verbetermogelijkheden waren. Aron heeft m'n fiets tot op de millimeter nauwkeurig afgesteld met als resultaat dat ik veel beter op mijn fiets zit. Minder pijntjes bij een lange rit en meer wattages. Perfect!
  Bas Neve
  Bas Neve
  11:26 19 Jan 24
  De perfecte fit, met een resultaat dat de verwachting overtrof.Ik zit meer recht op. Door de aanpassingen bewegen alleen de benen, wat lekkerder fietst en ongemakken voorkomt. Aron is een vakman die heel precies voor het beste resultaat gaat.Mijn advies: Je kunt niet vroeg genoeg (lees voordat je een fiets koopt) naar Aron gaan om vanaf dag 1 lekker te fietsen !
  Floris Messack
  Floris Messack
  16:32 17 Jan 24
  Na voor het eerst een ruime 2000km gefietst te hebben in 2023, en het nog meer door te willen zetten in 2024 kon ik het mij eindelijk veroorloven een bikefitting te doen bij Aron! Na aandachtig mijn lichaam te meten en de fietspositie, heeft hij alles sterk kunnen verbeteren.Ik kwam binnen met lichte pijn aan mijn knie, wat bleek te komen door onder andere mijn schouderafstand tot het stuur, zadelhoogte en slecht ondersteunde platvoet. Gelukkig zijn we hier bij in het begin van mijn fietsen, want dit kan veel toekomistige problemen voorkomen!Zodra ik van mijn (beginners-)schoenen af ga, ben ik weer van plan hier langs te gaan voor goed advies!
  Luc Thomassen
  Luc Thomassen
  17:36 15 Jan 24
  Top ervaring!Ik ben al best lang een fervent fietser en ik heb in het verleden al twee bikefittings gehad bij een andere zaak. Ik dacht daarom dat ik goed op de fiets zat tot ik een knieblessure ontwikkelde, die mij ruim 2 jaar enorm beperkte op de fiets en ernaast.Na lang twijfelen heb ik daarom toch opnieuw een bikefitting ingepland, maar dit keer bij Aron omdat zijn werkwijze mij erg aansprak. Echt goed kijken naar de persoon op de fiets en niet alleen hoeken meten op een schermpje.De wijzigingen op de fiets waren op het eerste gezicht klein maar erg effectief. De zadelpositie wat anders, een iets kortere stuurpen en een breder stuur.Wat ik ook fijn vond is dat de schoenplaatjes met veel aandacht zijn afgesteld. Voor het gevoel zitten die nu ook precies op de juiste plek.Tot nu toe ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik heb in de winter nog weinig lange ritten gemaakt, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen, maar ik merk nu al dat ik veel comfortabeler zit en dat ik gemakkelijker kracht kan leveren.Voor mij is het belangrijkste echter dat ik nog geen moment last heb gehad van mijn oude knieblessure, wat werkelijk een verademing is.Als je twijfelt, niet doen. Dit Is het geld zoveel meer waard dan een setje wielen of nieuwe groepset.
  Bart Doolaard
  Bart Doolaard
  11:12 28 Dec 23
  Laatst een bikefit gedaan bij Aron. Erg tevreden hierover; hij gaat te werk met veel kennis en professionaliteit.Nu een aantal weken later merk ik dat ik veel fijner op de fiets zit. Door het uitgebreide aankoopadvies voor een nieuwe fiets kan ik heel gericht zoeken naar een ideale fiets. Het is ook heel fijn dat Aron bereikbaar blijft voor toekomstige vragen. Zeker een aanrader dus!
  martin Kawasaki
  martin Kawasaki
  18:23 14 Dec 23
  Met een nieuwe fiets naar Aron gegaan oor een totale bikefit. Je fiets compleet laten afstellen is echt top. Je denkt dat alles goed is maar toch een aantal kleine aanpassingen wat een totaal ander houding geeft. De houding is veel beter nu en tevens op advies voor andere schoenen gegaan.Ik kan dit alleen naar aanraden en de kosten wegen niet af tegen de winst die je terug krijgt met fietsen.
  Pim Hooghiemstra
  Pim Hooghiemstra
  12:01 12 Dec 23
  Aron gaat zeer kundig te werk en begint bij de schoenen, schoenplaatjes, het zadel om uiteindelijk bij het stuur uit te komen. Ik heb erg genoten van de bikefitting en mijn 2e fiets werd ook meteen op dezelfde manier afgesteld. Je bent er wel even zoet mee, maar het is gezellig en zeer interessant. Een aanrader!
  Tobias Philipp
  Tobias Philipp
  08:00 10 Dec 23
  Een aantal weken geleden bezocht ik Aron met mijn eerste tijdritfiets, die ik van plan ben te gebruiken voor een halve triathlon aankomende zomer.Aron bezit een enorme hoeveelheid kennis over diverse fietssoorten, wat duidelijk blijkt uit zijn jarenlange ervaring op het hoogste niveau als fietser. Zonder zijn hulp had ik mijn fiets nooit perfect kunnen afstellen.Hoewel de volledige wielersport geen goedkope hobby is, vind ik het zeer de moeite waard om in professioneel advies te investeren na de aanschaf van een kostbare fiets. Het is zonde om zo'n waardevolle fiets te hebben en er niet optimaal op te kunnen rijden.Naast het afstellen van de fiets heb ik ook een aantal waardevolle tips gekregen, vooral omdat ik nog redelijk nieuw ben in deze sport.Ik kan met volle overtuiging aanraden om in Aron's expertise te investeren en ik zou Aron zeker aanbevelen!
  Marloes Ensing
  Marloes Ensing
  10:59 05 Dec 23
  Een fietsmeting bij Aron is echt een aanrader!Aron geeft je volle aandacht en laat je verschillende houdingen proberen om te zien wat dit met je houding en beweging op de fiets doet. Je ziet en voelt echt het verschil! Zeer professioneel advies en zeer service gericht.We kopen allemaal een fiets om dat we de fiets mooi vinden, van een merk houden en kijken voor de maat naar lichaamslengte en binnenbeenlengte.De vraag is; Zit je dan ook goed op je fiets? Heb je last van je schouders of je rug na het fietsen? Heb je vaak zadelpijn of last van je knieën? Dan is het antwoord op de eerste vraag nee. In mijn geval zat er een verschil in beenlengte en rij ik eigenlijk met een te lange cranck. Tevens een te smal zadel. Wat een verschil na de aanpassingen incl zadelhoogte en plaatjes van mijn schoenen! Ik zit nu veel beter op mijn fiets, zonder continu te compenseren. Ik had al een fiets uit 2019 en met wat kleine aanpassingen rij ik stukken beter.Mijn man heeft voor de aanschaf van een nieuwe fiets een aankoop meting gedaan en heeft daarbij dus ook bewust gelet op de afmetingen van verschillende fietsen. Als je dan toch geld uitgeeft, moet je dit zeker niet nalaten!
  Dave van Leeuwen
  Dave van Leeuwen
  08:21 17 Nov 23
  Na de aankoop van mijn Gravelbike heb ik gelijk gezocht naar een bikefitter om mijn fiets af te stellen. Na wat rondneuzen op het web heb ik gekozen voor de Biomechanieker. Dat blijkt geen verkeerde keus! Aron heeft me erg goed geholpen met het juist afstellen van de fiets. Schoenplaatjes afgesteld, ander zadel, zadel omhoog en naar voren. Tevens het stuur wat gekanteld en ga zo maar door. Alles is nagelopen en afgesteld op mijn lichaam! Bedankt Aron voor het juist afstellen van mijn fiets en de geboden service! Als je een goede bikefitter zoekt, dan zou ik Aron van de Biomechanieker zeker bellen!
  Paul Smits
  Paul Smits
  19:52 11 Nov 23
  Sinds de aankoop van mijn racefiets augustus 2019 altijd met veel klachten mijn ritjes afgewerkt. Met name op de langere ritten veel last van de schouder Uiteindelijk juli 2023 een bikefitting gedaan bij de Biomechanieker.Na 2 uur intensief passen meten heeft Aron mijn fiets opnieuw ingesteld. De schoenplaatjes konden helaas niet perfect worden afgesteld vanwege een te grote schoenmaat. De maanden opvolgend met aanzienlijk minder klachten de nodige km afgewerkt. Pijn in de schouder is beduidend minder maar nog niet geheel verdwenen. Tevens behoorlijk wat klachten door het gebruik van een nieuw zadel. Begin november opnieuw een afspraak gemaakt met Aron. Ander zadel en de schoenplaatjes onder mijn nieuwe schoenen geplaatst. Opnieuw alles afgesteld en dit alles zonder extra kosten in rekening te brengen. Wat een service, in één woord fantastisch!! Afscheid genomen met de wetenschap dat ik weer aan kan kloppen op het moment dat het toch nog niet naar wens is. Aron nogmaals dank voor de verleende service.
  Quinten Mollema
  Quinten Mollema
  19:38 08 Nov 23
  Een maand geleden bij Aron (De Biomechanieker) langs geweest voor een Bikefit. Ik merkte dat ik niet optimaal op mijn fiets zat maar wist zelf niet hoe ik dit kon aanpakken.Aron is erg zorgvuldig te werk gegaan en je merkt in alles dat hij er veel verstand over en ervaring mee heeft. Hij neemt geduldig de tijd en is kritisch op zijn eigen werk en het nauwkeurig afstellen van de fiets. Daarnaast adviseerde Aron mij ook een nieuw zadel en een nieuw stuur wat een aanzienlijk verschil is. De voornaamste reden waarom ik voor De Biomechanieker koos was omdat Aron maar 1 pakket aanbied, zodat je altijd zeker weet dat je het ‘beste van het beste’ krijgt. Tot slot denkt Aron ook vooraf en achteraf mee met eventuele andere problemen (in mijn geval mijn schoenen) en adviseert en helpt hij je hier graag bij.Mocht je een goede Bikefit willen met iemand met verstand van het vak raad ik Aron (De Biomechanieker) aan!
  Tim Both
  Tim Both
  10:55 07 Nov 23
  Ik ben superfijn geholpen voor allebei mijn fietsen. Ik had altijd last van mijn knieholte en soms ook mijn heup en sinds ik geweest ben, nu ruim een half jaar geleden, heb ik helemaal geen last meer. ik ben ervan overtuigd dat dit komt door de aanpassingen die zijn gemaakt, echt top, ik zou het iedereen aanraden!Groetjes Tim
  Peter van Zuydam
  Peter van Zuydam
  09:12 29 Sep 23
  Nu ruim 2 weken geleden bij Aron langs geweest voor een bike fit. Had last van zadelpijn en tintelende handen. Fiets bleek toch behoorlijk wat aanpassingen nodig te hebben om mij een beetje normaal er op te laten zitten. Inmiddels 2 weken fietservaring, je moet even wennen aan de nieuwe afstelling, en het bevalt prima. Ik fiets veel makkelijker langere afstanden dan voorheen. Ik kan het iedereen aanraden die niet lekker op zijn fiets zit.
  Yda Smets
  Yda Smets
  09:56 15 Aug 23
  Ik heb al een tijdje last van mijn rechterschouder en nek als ook mijn linkerknie begint op te spelen tijdens langere ritten. Het fietsen begint steeds meer een martelgang te worden dus hoogste tijd voor een bikefitting. Op aanraden van een fietsmaatje ga ik met mijn racefiets naar Aron Kremer, de Biomechanieker. Hij ziet al meteen waar het probleem ligt: een te breed stuur met een te grote reach. Hij neemt mijn maten op, zet mijn schoenplaatjes verder naar achter, bekijkt mijn houding op de fiets, in rust en als ik trap. Ik heb een nieuw stuur nodig en mijn zadel moet een stuk omhoog. Ruim een maand later kom ik terug met mijn aangepaste racefiets (het nieuwe stuur is een enorme verbetering!) om te finetunen en voor een bikefitting met mijn gravelbike. De gravelbike krijgt ter plekke een smaller stuur, Aron past de stand van het zadel iets aan en zet mijn schoenplaatjes naar achteren. Wat een enorm fietscomfort leveren deze bikefittings op, en wat een verademing om weer pijnvrij te kunnen rondfietsen. Erg blij dat ik deze stap heb gezet, Aron heeft mij enorm goed geholpen!
  Pelly Pet
  Pelly Pet
  17:23 14 Aug 23
  Na 2 jaar op mijn zelf afgestelde gravelbike gefietst te hebben,toch maar besloten om een bikefit uit te laten voeren bij Aron.Dacht dat het stuur,zadelhoogte,setback en schoenplaatjes wel aardig afgesteld stonden…niet dus!!Ook kreeg ik te horen dat mijn cranklengte te lang was voor mijn beenlengte...advies was van huidige 172,5mm naar 165mm over te stappen.Gravelbike afgesteld en crank vervangen voor de kortere 165mm.Wat een verschil😃👍🏻trappers gaan makkelijker rond,hogere cadans kost ook geen moeite meer en totaal gezien fietst het veel relaxter .Dus kort samengevat :hele goede ervaring,Aron onderbouwd elke verandering die hij aan brengt aan je fiets…achteraf…had ik het maar eerder gedaan!!!
  Theo Roeling
  Theo Roeling
  09:02 08 Jun 23
  Waanzinnig , had ik veel eerder moeten doen . Altijd pijntjes als ik op mijn racefiets zat , (nek, rug , handen ) zeker na 1,5 uur . Ik heb bij Biomechanieker aangeklopt en mijn problemen voorgelegd (20-05-23). Andere fiets had ik al , maar vooral de andere tips, schoenen en afstellingen hebben mij enorm geholpen . Ik fiets nu veel fijner en nagenoeg geen klachten . Super fijne en leuke gozer is Aron . Is echt een specialist op zijn gebied . Echt een aanrader. Geschreven (08-06-23) 👍
  Patrick van Hemert
  Patrick van Hemert
  11:56 10 Dec 22
  Al jaren fietsen ik met dezelfde afstellingen op mijn racefiets. Door deze zithouding heb ik het afgelopen jaar toch een aantal krachten ontwikkeld. Bij het zoeken op internet kwam ik bij Aron terecht. Het fijne bij Aron was dat hij tegen een kleine meerprijs twee fietsen afstelde. Zodoende een afspraak gemaakt voor mijn racefiets en mountainbike. Tijdens de afspraak nam Aron ook alle tijd om je lichaam op te meten en de twee fietsen echt goed af te stellen, ook al duurder het langer dan vooraf afgesproken. Daarnaast gaf hij gelijk advies over zaken waar ik op moest letten als ik ooit een andere fiets ging kopen. Na een aantal ritten de afgelopen weken kan ik melden dat de klachten weg zijn en ik dus een zeer tevreden klant ben! Qua zithouding ging er voor mij echt een wereld open, ik adviseer iedereen met een nieuwe fiets eerst bij Aron langs te gaan. Aron bedankt!
  Ralph Torcque
  Ralph Torcque
  12:14 03 Nov 22
  Ik heb door Aron een complete bikefit laten doen. Als fanatiek mountainbiker liep ik regelmatig tegen knieklachten aan en had ik het gevoel ondanks flinke krachtsinspanningen niet heel veel sneller te worden.Aron heeft mijn mountainbike tijdens de zeer prettige bikefit perfect op mijn lichaam afgesteld. Alle contactpunten die ik met mijn fiets had zijn aangepast (ander zadel wat verder naar achteren kon, schoenplaatjes aanzienlijk verplaatst en andere handvaten). Door al deze aanpassingen is mijn fietshouding maar zijn vooral ook de krachten flink verbeterd waardoor het fietsen een stuk "soepeler" gaat. Mijn knieklachten zijn achterwege gebleven en de tijden en voornamelijk afstanden verbeterd.Wat mij betreft een echte aanrader!
  Cees Schipper
  Cees Schipper
  19:55 26 Sep 22
  Met mijn oude racefiets een aankoopadvies meting uit laten voeren. Hieruit bleek dat ik sowieso al jaren op een te groot frame fietste. Na wat aanpassingen fiets ik hier ook veel beter mee. Na aanschaf nieuwe racefiets en een zomer zonder verdere fijn afstelling te hebben rond gefietst alsnog een complete fietsmeting laten doen door Aron. Doel was toch wat pijntjes en ongemakken weg te krijgen. Stiekem zijn er best wat aanpassingen gedaan hier en daar. Na een aantal ritten te hebben gereden ervaar ik veel meer ontspanning in mijn onderrug tijdens én na het fietsen en het heb ik het gevoel dat ik veel makkelijker tempo kan houden zonder overdreven inspanning. Had ik eigenlijk jaren eerder moeten doen. Bedankt Aron!
  Jessica v H
  Jessica v H
  14:55 07 Sep 22
  Hier een review van een supertevreden klant! Dit voorjaar heb ik een nieuwe racefiets gekocht, maar er weinig op gefietst doordat ik niet lekker op mijn fiets zat. Overal pijntjes en ik vond het erg vermoeiend om te fietsen. Aron zag direct wat er (allemaal!!!) mis was met mijn fiets... een verkeerd zadel, stuur én cranks! Nadat alles er nieuw opgezet is en alles helemaal naar mijn lijf afgesteld is voelt het alsof ik op een andere fiets zit! Het fietst 100 x fijner en ik ben veel minder vermoeid!Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker op zijn fiets zit!Aron is supervriendelijk, neemt de tijd voor je en heeft er veel verstand van en kijk op!!
  Sandra Level
  Sandra Level
  20:00 01 Sep 22
  Superfijne Bikefit-professional Ik was op zoek naar een betaalbare bikefitter, omdat ik wist dat mijn fiets nog niet goed stond afgesteld. Klachten als zadelpijn, nekpijn, niet lang kunnen volhouden van een rit, waarschijnlijk doordat ik niet goed op mn fiets zit. Man-man-man, wat heeft mijn fiets het moeten verduren. Bleek dat er zoveel veranderd moest worden, het leek wel of ik een nieuwe fiets terugkreeg. Aron neemt de tijd om alle maten op te meten, tot op de millimeter en blijft op een ontspannen manier met je in gesprek. Alle materialen heeft hij in huis, tegen betaalbare prijs. Wat ik ook erg fijn vond is de nazorg die hij biedt. Fijn als ik goed fiets, maar bel mij aub als je nog niet goed fiets, dan kunnen we samen kijken wat we er nog aan kunnen doen. Echt een fijne ervaring en een aanrader voor iedereen die (nog) niet goed zit op zn fiets.
  Jan Witter
  Jan Witter
  14:12 20 Jul 22
  Ik heb zowel mijn buiten fiets als mijn tacx fiets af laten stellen door Aron, de man weet echt waar hij het over heeft, heeft zelf genoeg kilometers op de fiets gezeten, om andere te adviseren, bij een eventuele volgende fiets ga ik gewoon weer naar hem toe, het geld wat een bikefit kost is het meer dan waard. Zonder pijn op je fiets zitten, is mij alles waard, dank je wel namens mij en de vrouw die het geweldig vind om samen te fietsen...
  Daniel van der Heiden
  Daniel van der Heiden
  10:06 20 Jul 22
  Aron heeft mij fantastisch geholpenbij het afstellen van mijn nieuwe fiets! De afstelling in eerste instantie overgenomen van mij oude fiets, maar had al snel het gevoel dat het veel beter kan. Via via de tip gekregen om een bikefit uit te laten voeren door Aron. Aron neemt echt de tijd en kijkt naar alles om de afstelling en houding op de fiets te optimaliseren. Tijdens de eerste rit na de bikefit viel mij op dat ik met gemak constant 20 tot 30 watt meer vermogen kan leveren t.o.v. gelijke fiets ritten. Daarnaast ook een betere houding dus na lange ritten geen last van mijn nek of rug.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader

  Ik fiets veel rustiger en efficiënter.

  Een volledige bikefit gedaan. Aron was enorm kundig en heeft mij ontzettend geholpen. Ik fiets veel rustiger en efficiënter. Echt aanrader! En als je de el Teide op kan rijden met je boardshort dan zit je echt goed 🙂

   

  Hieronder twee referenties:

  Nick van der Meer:

  Waar tegenwoordig iedereen bevestiging wil krijgen via cijfertjes op een computerscherm vergeet iedereen het belangrijkste. Je eigen gevoel. Ik kom nu ongeveer 3 jaar bij de De Biomechanieker en daar wordt niet gewerkt met hypermoderne computersystemen maar met belangrijk handgereedschap. Dat kan alleen als je echte vakmensen aan de slag hebt.

  Voorheen merkte ik niet eens wanneer je mijn zadel 2cm hoger of lager zou zetten. Altijd dat zelfde gevoel. Maar toen ik voor het eerst bij De Biomechanieker ben geweest heb ik het gevoel gekregen hoe het is om echt goed op de fiets te zitten. Het gevoel dat je moeiteloos de pedalen rond duwt. Hierna ben ik regelmatig terug blijven komen om mijn positie te onderhouden. Ik ben nu al die tijd blessurevrij. Uiteindelijk ga je er misschien harder van fietsen maar je gezondheid is het allerbelangrijkst!

  Palmares Nick van der Meer:
  1 Criterium finale clubcompetitie (2012)
  1 Nieuwrode (België, 2014)
  1 Ronde van het Ronostrand (2014)
  1 Ronde van Standdaarbuiten (2015)
  1 Maldegem (België, 2016)
  1 Ronde van Heeswijk-Dinther (2017)
  1 Wetteren Ten Ede (België, 2017)
  1 Bornem (België, 2017)
  1 Ronde van Oud-Gastel (2018)
  1 Wielerronde van Kruiningen (2018)
  1 Ronde van de Lier (2018)
  1 Districtkamp. Z-H Elite z.c. (2019)
  1 Wielerronde van Kruiningen (2019)
  1 Slag om Ambacht (2019)
  1 Aniversari del club ciclista Catalunya- Barcelona (Spanje, 2021)
  1 Kortemark Koerse (België, 2021)
  1 Tour of South-Bohemia TTT (Tjechië, 2021)
  1 Tour of South-Bohemia etappe 3 (Tjechië, 2021)
  2 Tour of South-Bohemia GC (Tjechië, 2021)
  1 Omloop van Schijndel (2021)
  1 Slag om Ambacht (2022)
  1 Ronde van de Lier (2022)

  Boris Romers:

  In de jeugdcategorie 5 liepen wij Amadeo en Aron tegen het lijf. Aron was een tijd lid geweest bij PRC Delta. Hij had Amadeo meegenomen, die hem al eerder goed op de fiets had gezet. Amadeo een biomechanieker zeer deskundig en werkt met passie om te komen tot een optimale houding op de fiets. Hierbij staat een gezonde houding centraal. Boris startte op een fiets met een cranklengte van 175mm en een 42cm breed stuur. Na advies en metingen vervolgde Boris de jeugd met een cranklengte van 155mm en een stuur van 36 cm breed en een mooie houding op zijn fiets waarbij houding romp en benen optimaal was. Boris is uiteindelijk doorgegroeid, rijdt nu op 170mm cranks en 40cm breed stuur en gaat van de winter over naar 172.5mm na advies van Amadeo. Naast een juiste houding op de fiets, besteed hij ook veel aandacht aan de juiste stand van de schoenen op de fiets, waardoor de krachtoverbrenging zo goed mogelijk plaats vind en onnodige blessures worden voorkomen.We zien er weer naar uit om Amadeo en Aron te ontmoeten!
  Boris en Hans Romers