Meteen naar de inhoud

Het kopen van een nieuwe racefiets…..

…..is een spannende en leuke bezigheid. Maar hoe weet u nu zeker dat de racefiets die u wilt kopen, of die de verkoper aan u wil slijten, wel echt goed bij uw lichaam past? Hier komen wij in beeld.
Niets is vervelender dan na een vaak dure aankoop erachter komen dat het toch niet zo lekker fietst als gedacht. Voorkom grote uitgaven achteraf en laat ons u helpen een gepersonaliseerde nieuwe racefiets te kopen!

Het aanbod van wielrenfietsen is inmiddels enorm te noemen. Carbon, aluminium, staal of titanium. En daarnaast zijn er verschillende type frames, endurance en aero, sloping of niet sloping. Dit alles maakt het kiezen niet gemakkelijker. Framematen van racefietsen zijn tegenwoordig ook eigenlijk niet meer te vergelijken. Heel veel stof tot nadenken bij het kopen van een nieuwe racefiets dus. Laat ons u helpen in uw zoektocht!

Kosten: € 100,-
Tijdsduur: 45 minuten – 1 uur

Globaal verloop van het aankoopadvies voor uw fiets:

– Wij maken een afspraak met u waarin wordt besproken wat uw wensen zijn en waarin wij diverse lichaamsmaten bij u nemen zodat de meest geschikte materialen bepaald kunnen worden. 

– Wij stellen een rapport op waarin per onderdeel toegelicht staat welke maat en type wij aanraden.

– Dit rapport wordt besproken met u en per e-mail toegestuurd.

– Als u een mooie en geschikte fiets heeft gevonden kunt u altijd ter controle de informatie naar ons sturen. Een extra controle voordat u het geld uitgeeft dus!

Wij helpen u na het kopen van de nieuwe racefiets graag verder aan een geoptimaliseerde houding tijdens een complete bikefit.