Meteen naar de inhoud

Naast het wielrennen ook gaan veldrijden?

Dit is een mooie manier om de wintermaanden te overbruggen en uw stuurtechniek te verbeteren. Veel afstellingen komen overeen met die van de racefiets, maar kleine verschillen in de afstelling van de veldritfiets kunnen u nét de extra controle geven die noodzakelijk is in het veld.

Net als Mathieu van der Poel door de blubber of het zand crossen? Controle over de veldritfiets is dan absoluut noodzakelijk. Dit is grotendeels techniek van u als fietser, maar de techniek van de fiets zelf moet niet onderschat worden. Een fiets die perfect bij uw lichaam past helpt hier zeker bij. Een correcte stuurbreedte, cranklengte en natuurlijk framemaat zijn onmisbaar!

Kosten: € 100,-
Tijdsduur: 45 minuten – 1 uur

Globaal verloop van het aankoopadvies voor uw fiets:

– Wij maken een afspraak met u waarin wordt besproken wat uw wensen zijn en waarin wij diverse lichaamsmaten bij u nemen zodat de meest geschikte materialen bepaald kunnen worden. 

– Wij stellen een rapport op waarin per onderdeel toegelicht staat welke maat en type wij aanraden.

– Dit rapport wordt besproken met u en per e-mail toegestuurd.

– Als u een mooie en geschikte fiets heeft gevonden kunt u altijd ter controle de informatie naar ons sturen. Een extra controle voordat u het geld uitgeeft dus!

Na het aankopen van die perfect passende veldritfiets stellen wij hem graag optimaal voor u af tijdens een complete bikefit. Bent u benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben? Lees dan onze referenties of de blog van Triathlon 365.