Meteen naar de inhoud

Het kopen van een tijdritfiets…..

……beginnen wielrenners vaak pas aan als ze al ervaring hebben in de wielersport en zich verder willen bekwamen in deze discipline. Voor tijdritfietsen geven wij bijna altijd ander advies voor wat betreft de cranklengte. Deze maat is van enorm belang bij het kunnen behalen van een constant vermogen, maar ook bij het kunnen behouden van een aerodynamische maar comfortabele houding. Kom dus voordat u daadwerkelijk een tijdritfiets gaat kopen bij ons langs!

Het kopen van een tijdritfiets is over het algemeen ook geen beslissing die je snel maakt. De kosten zijn aanzienlijk. Des te belangrijker dat je een fiets koopt die perfect op jouw maat is.

Kosten: € 100,- 
Tijdsduur: 45 minuten – 1 uur

Globaal verloop van het aankoopadvies voor uw fiets:

– Wij maken een afspraak met u waarin wordt besproken wat uw wensen zijn en waarin wij diverse lichaamsmaten bij u nemen zodat de meest geschikte materialen bepaald kunnen worden. 

– Wij stellen een rapport op waarin per onderdeel toegelicht staat welke maat en type wij aanraden.

– Dit rapport wordt besproken met u en per e-mail toegestuurd.

– Als u een mooie en geschikte fiets heeft gevonden kunt u altijd ter controle de informatie naar ons sturen. Een extra controle voordat u het geld uitgeeft dus!

Na het aankopen van een tijdritfiets zetten wij u natuurlijk graag perfect op deze nieuwe fiets! Bezoek ons voor een complete bikefit. Benieuwd hoe anderen dit ervaren? Lees onze referenties of reviews.