Meteen naar de inhoud

ADVIES BIKEFIT

Deze advies bikefit is jouw perfecte start om te zien of je fiets volledig geschikt is voor jou. Om tot een perfecte fietshouding te komen zijn de maat en geometrie van de onderdelen op je fiets van zeer groot belang!

Zijn je frame en de onderdelen geschikt voor je?

Als je hier niet zeker van bent is het aan te raden om voor een advies bikefit langs te komen. Je kunt dit zien als een intake waarin ik je perfect kan adviseren of de huidige onderdelen op je fiets geschikt zijn voor je, en zo niet, welke specifieke materialen je dan aan zou moeten schaffen voorafgaand aan een complete bikefit (op aanvraag bestellen wij de benodigde materialen voor u). Kortom, jouw perfecte start!
Duur: 1 – 1:15 uur
Kosten: € 119,-

advies bikefit

Globaal verloop van deze Advies Bikefit:

1. Lichamelijke screening

Bijzonderheden worden direct toegelicht en als het raadzaam is om ergens aan te gaan werken worden er tips en aanbevelingen gegeven.


2. Informeren/ adviseren over de aan te raden materialen voor je fiets

We zullen elk onderdeel van de fiets bespreken. Alle aanbevelingen worden uitgebreid besproken en genoteerd in het rapport. 

Let op: Tijdens deze advies bikefit worden er geen aanpassingen aan je houding op de fiets gedaan. Als je dat zoekt dan is de complete bikefit de beste keus.

Binnen twee dagen na je afspraak bij ons ontvang je per e-mail een persoonlijk rapport over de bikefitting. Nog niet geheel overtuigd over het belang van goed materiaal op je fiets? Lees dan eens onze blogs over het crankstel of het stuur!