Meteen naar de inhoud
Ralph Torcque
Ralph Torcque
12:14 03 Nov 22
Ik heb door Aron een complete bikefit laten doen. Als fanatiek mountainbiker liep ik regelmatig tegen knieklachten aan en had ik het gevoel ondanks flinke krachtsinspanningen niet heel veel sneller te worden.Aron heeft mijn mountainbike tijdens de zeer prettige bikefit perfect op mijn lichaam afgesteld. Alle contactpunten die ik met mijn fiets had zijn aangepast (ander zadel wat verder naar achteren kon, schoenplaatjes aanzienlijk verplaatst en andere handvaten). Door al deze aanpassingen is mijn fietshouding maar zijn vooral ook de krachten flink verbeterd waardoor het fietsen een stuk "soepeler" gaat. Mijn knieklachten zijn achterwege gebleven en de tijden en voornamelijk afstanden verbeterd.Wat mij betreft een echte aanrader!
Cees Schipper
Cees Schipper
19:55 26 Sep 22
Met mijn oude racefiets een aankoopadvies meting uit laten voeren. Hieruit bleek dat ik sowieso al jaren op een te groot frame fietste. Na wat aanpassingen fiets ik hier ook veel beter mee. Na aanschaf nieuwe racefiets en een zomer zonder verdere fijn afstelling te hebben rond gefietst alsnog een complete fietsmeting laten doen door Aron. Doel was toch wat pijntjes en ongemakken weg te krijgen. Stiekem zijn er best wat aanpassingen gedaan hier en daar. Na een aantal ritten te hebben gereden ervaar ik veel meer ontspanning in mijn onderrug tijdens én na het fietsen en het heb ik het gevoel dat ik veel makkelijker tempo kan houden zonder overdreven inspanning. Had ik eigenlijk jaren eerder moeten doen. Bedankt Aron!
Jessica v H
Jessica v H
14:55 07 Sep 22
Hier een review van een supertevreden klant! Dit voorjaar heb ik een nieuwe racefiets gekocht, maar er weinig op gefietst doordat ik niet lekker op mijn fiets zat. Overal pijntjes en ik vond het erg vermoeiend om te fietsen. Aron zag direct wat er (allemaal!!!) mis was met mijn fiets... een verkeerd zadel, stuur én cranks! Nadat alles er nieuw opgezet is en alles helemaal naar mijn lijf afgesteld is voelt het alsof ik op een andere fiets zit! Het fietst 100 x fijner en ik ben veel minder vermoeid!Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker op zijn fiets zit!Aron is supervriendelijk, neemt de tijd voor je en heeft er veel verstand van en kijk op!!
Sandra Level
Sandra Level
20:00 01 Sep 22
Superfijne Bikefit-professional Ik was op zoek naar een betaalbare bikefitter, omdat ik wist dat mijn fiets nog niet goed stond afgesteld. Klachten als zadelpijn, nekpijn, niet lang kunnen volhouden van een rit, waarschijnlijk doordat ik niet goed op mn fiets zit. Man-man-man, wat heeft mijn fiets het moeten verduren. Bleek dat er zoveel veranderd moest worden, het leek wel of ik een nieuwe fiets terugkreeg. Aron neemt de tijd om alle maten op te meten, tot op de millimeter en blijft op een ontspannen manier met je in gesprek. Alle materialen heeft hij in huis, tegen betaalbare prijs. Wat ik ook erg fijn vond is de nazorg die hij biedt. Fijn als ik goed fiets, maar bel mij aub als je nog niet goed fiets, dan kunnen we samen kijken wat we er nog aan kunnen doen. Echt een fijne ervaring en een aanrader voor iedereen die (nog) niet goed zit op zn fiets.
Jan Witter
Jan Witter
14:12 20 Jul 22
Ik heb zowel mijn buiten fiets als mijn tacx fiets af laten stellen door Aron, de man weet echt waar hij het over heeft, heeft zelf genoeg kilometers op de fiets gezeten, om andere te adviseren, bij een eventuele volgende fiets ga ik gewoon weer naar hem toe, het geld wat een bikefit kost is het meer dan waard. Zonder pijn op je fiets zitten, is mij alles waard, dank je wel namens mij en de vrouw die het geweldig vind om samen te fietsen...
Daniel van der Heiden
Daniel van der Heiden
10:06 20 Jul 22
Aron heeft mij fantastisch geholpenbij het afstellen van mijn nieuwe fiets! De afstelling in eerste instantie overgenomen van mij oude fiets, maar had al snel het gevoel dat het veel beter kan. Via via de tip gekregen om een bikefit uit te laten voeren door Aron. Aron neemt echt de tijd en kijkt naar alles om de afstelling en houding op de fiets te optimaliseren. Tijdens de eerste rit na de bikefit viel mij op dat ik met gemak constant 20 tot 30 watt meer vermogen kan leveren t.o.v. gelijke fiets ritten. Daarnaast ook een betere houding dus na lange ritten geen last van mijn nek of rug.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

 

 

 

Hieronder twee referenties:

Nick van der Meer:

Waar tegenwoordig iedereen bevestiging wil krijgen via cijfertjes op een computerscherm vergeet iedereen het belangrijkste. Je eigen gevoel. Ik kom nu ongeveer 3 jaar bij de De Biomechanieker en daar wordt niet gewerkt met hypermoderne computersystemen maar met belangrijk handgereedschap. Dat kan alleen als je echte vakmensen aan de slag hebt.

Voorheen merkte ik niet eens wanneer je mijn zadel 2cm hoger of lager zou zetten. Altijd dat zelfde gevoel. Maar toen ik voor het eerst bij De Biomechanieker ben geweest heb ik het gevoel gekregen hoe het is om echt goed op de fiets te zitten. Het gevoel dat je moeiteloos de pedalen rond duwt. Hierna ben ik regelmatig terug blijven komen om mijn positie te onderhouden. Ik ben nu al die tijd blessurevrij. Uiteindelijk ga je er misschien harder van fietsen maar je gezondheid is het allerbelangrijkst!

Palmares Nick van der Meer:
1 Criterium finale clubcompetitie (2012)
1 Nieuwrode (België, 2014)
1 Ronde van het Ronostrand (2014)
1 Ronde van Standdaarbuiten (2015)
1 Maldegem (België, 2016)
1 Ronde van Heeswijk-Dinther (2017)
1 Wetteren Ten Ede (België, 2017)
1 Bornem (België, 2017)
1 Ronde van Oud-Gastel (2018)
1 Wielerronde van Kruiningen (2018)
1 Ronde van de Lier (2018)
1 Districtkamp. Z-H Elite z.c. (2019)
1 Wielerronde van Kruiningen (2019)
1 Slag om Ambacht (2019)

Boris Romers:

In de jeugdcategorie 5 liepen wij Amadeo en Aron tegen het lijf. Aron was een tijd lid geweest bij PRC Delta. Hij had Amadeo meegenomen, die hem al eerder goed op de fiets had gezet. Amadeo een biomechanieker zeer deskundig en werkt met passie om te komen tot een optimale houding op de fiets. Hierbij staat een gezonde houding centraal. Boris startte op een fiets met een cranklengte van 175mm en een 42cm breed stuur. Na advies en metingen vervolgde Boris de jeugd met een cranklengte van 155mm en een stuur van 36 cm breed en een mooie houding op zijn fiets waarbij houding romp en benen optimaal was. Boris is uiteindelijk doorgegroeid, rijdt nu op 170mm cranks en 40cm breed stuur en gaat van de winter over naar 172.5mm na advies van Amadeo. Naast een juiste houding op de fiets, besteed hij ook veel aandacht aan de juiste stand van de schoenen op de fiets, waardoor de krachtoverbrenging zo goed mogelijk plaats vind en onnodige blessures worden voorkomen.We zien er weer naar uit om Amadeo en Aron te ontmoeten!
Boris en Hans Romers

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]