Een greep uit Google reviews van onze klanten:

Hieronder twee referenties:

Nick van der Meer:

Waar tegenwoordig iedereen bevestiging wil krijgen via cijfertjes op een computerscherm vergeet iedereen het belangrijkste. Je eigen gevoel. Ik kom nu ongeveer 3 jaar bij de De Biomechanieker en daar wordt niet gewerkt met hypermoderne computersystemen maar met belangrijk handgereedschap. Dat kan alleen als je echte vakmensen aan de slag hebt.

Voorheen merkte ik niet eens wanneer je mijn zadel 2cm hoger of lager zou zetten. Altijd dat zelfde gevoel. Maar toen ik voor het eerst bij De Biomechanieker ben geweest heb ik het gevoel gekregen hoe het is om echt goed op de fiets te zitten. Het gevoel dat je moeiteloos de pedalen rond duwt. Hierna ben ik regelmatig terug blijven komen om mijn positie te onderhouden. Ik ben nu al die tijd blessurevrij. Uiteindelijk ga je er misschien harder van fietsen maar je gezondheid is het allerbelangrijkst!

Palmares Nick van der Meer:
1 Criterium finale clubcompetitie (2012)
1 Nieuwrode (België, 2014)
1 Ronde van het Ronostrand (2014)
1 Ronde van Standdaarbuiten (2015)
1 Maldegem (België, 2016)
1 Ronde van Heeswijk-Dinther (2017)
1 Wetteren Ten Ede (België, 2017)
1 Bornem (België, 2017)
1 Ronde van Oud-Gastel (2018)
1 Wielerronde van Kruiningen (2018)
1 Ronde van de Lier (2018)
1 Districtkamp. Z-H Elite z.c. (2019)
1 Wielerronde van Kruiningen (2019)
1 Slag om Ambacht (2019)

Boris Romers:

In de jeugdcategorie 5 liepen wij Amadeo en Aron tegen het lijf. Aron was een tijd lid geweest bij PRC Delta. Hij had Amadeo meegenomen, die hem al eerder goed op de fiets had gezet. Amadeo een biomechanieker zeer deskundig en werkt met passie om te komen tot een optimale houding op de fiets. Hierbij staat een gezonde houding centraal. Boris startte op een fiets met een cranklengte van 175mm en een 42cm breed stuur. Na advies en metingen vervolgde Boris de jeugd met een cranklengte van 155mm en een stuur van 36 cm breed en een mooie houding op zijn fiets waarbij houding romp en benen optimaal was. Boris is uiteindelijk doorgegroeid, rijdt nu op 170mm cranks en 40cm breed stuur en gaat van de winter over naar 172.5mm na advies van Amadeo. Naast een juiste houding op de fiets, besteed hij ook veel aandacht aan de juiste stand van de schoenen op de fiets, waardoor de krachtoverbrenging zo goed mogelijk plaats vind en onnodige blessures worden voorkomen.We zien er weer naar uit om Amadeo en Aron te ontmoeten!
Boris en Hans Romers