Complete Fietsmeting

Van recreant tot professional, iedereen kan na deze complete professionele fietsmeting op een gezonde manier het beste uit zichzelf halen! Het belang van een goede positie op de fiets wordt vaak onderschat. Dit is uw kans om pijnvrij en met een optimaal wattage de toekomst tegemoet te fietsen. Deze fietsmeting is voor elk type fiets geschikt. Racefiets, mountainbike, tijdritfiets of veldritfiets. Maar u bent ook welkom met een sportieve touringfiets of elektrische fiets.
Wij gaan voor de perfecte houding op de fiets. Dit houdt in dat wij elk detail van de fiets zullen bespreken. Wanneer wij denken dat er winst te boeken valt zult u dit altijd van ons horen. U moet dan denken aan het wisselen van materiaal op de fiets (bijvoorbeeld een ander zadel, stuur of crankstel). Mocht er lichamelijk winst te boeken zijn krijgt u hiervoor handvatten van ons.

Recent was triathlon365.nl bij ons te gast. In hun blog krijgt u een goed idee van hoe deze complete fietsmeting verloopt.
Mocht u nog twijfelen? Kijk dan eens bij onze referenties en onze blog voor extra informatie.

Duur: 2 uur
Kosten: € 200,-

Globaal verloop van deze complete professionele fietsmeting:
– Lichamelijke screening.
– Afstellen van de schoenplaatjes.
– Afstelling van de onderdelen van de fiets.
– Observatie buiten op straat.
– Eventueel kleine aanpassingen in de afstelling.
– Advies/ uitleg benodigde oefeningen voor verdere verbetering positie/ gezondheid.
– Opmeten van de maten van de afstelling van de fiets.

Binnen een week na uw afspraak bij ons ontvangt u per mail een persoonlijk rapport over de fietsmeting met daarin alle besproken informatie en adviezen + de maten van de fiets na onze afstelling. 

 

Interesse in een fietsmeting?

Stuur een e-mail naar info@debiomechanieker.nl
of bel 06-34005195