Meteen naar de inhoud

De Duursportcoach: Hans Romers heeft jarenlange ervaringen binnen het wielrennen en andere duursporten. Hij heeft een uitstekende visie op de begeleiding van sporters in alle fasen van hun ontwikkeling. Op zoek naar een goede trainer? Kies dan voor De Duursportcoach!

De Duursportcoach

Sport Medisch Centrum Sparta Rotterdam: Gevestigd in het Kasteel van Sparta Rotterdam. In dit SMC werken specialisten uit diverse disciplines samen om het beste uit sporters te halen en samen te werken aan de revalidatie na blessures. Wij werken hier met veel plezier op de donderdagen!

Sport Medisch Centrum Sparta Rotterdam | Fysiotherapie Rotterdam

Preaz: Ieder lichaam wordt belast. Of dit nu is door een kantoorbaan, je de hele dag met kinderen in de weer bent of omdat je een fanatieke sporter bent. Wat sportmassage doet is bijdragen aan het herstel van het lichaam maar ook zorgen voor soepele spieren en preventie van blessures. Je lichaam in balans houden, daar richt Preaz zich op.

Centraal in hun dienstverlening staat sportmassage. Door te masseren ‘voelen’ zij de fysieke gesteldheid van de persoon en door vragen te stellen en mee te denken vormen zij een beeld van de mentale en fysieke conditie van de persoon. Dit vormt de basis van hun behandelingen, daarnaast kunnen zij ook aanvullende diensten zoals dry needling, elastisch tapen en adviezen op het gebied van sportherstel en wedstrijdbegeleiding aanbieden.

PREAZ mag zich al jarenlang de kracht achter de sporters van TeamNL noemen. Op deze mooie samenwerking zijn zij ongelofelijk trots! Dagelijks zijn hun sportmasseurs bezig om de sporters van TeamNL te behandelen op Papendal, op trainingskampen of op wedstrijden. Hierdoor kunnen ze zich volledig op hun sportieve ambities focussen!