Meteen naar de inhoud

Wat voor type mountainbike u gaat kopen…

….hangt in eerste instantie af wat voor parcoursen u van plan bent te rijden. Heeft u daarvoor een hardtail of een full-suspencion mountainbike nodig? Of bent u er ook van plan mee op het strand te gaan rijden? Dit dient u eerst te gaan bepalen, in het verdere proces helpen wij u. Op een mountainbike gelden weer andere richtlijnen voor bijvoorbeeld de stuurbreedte dan op een racefiets. Dus bent u van plan een mountainbike te gaan kopen, twijfel niet! Kom langs voor advies!

Kosten: € 100,-
Tijdsduur: 45 minuten – 1 uur

Globaal verloop van het aankoopadvies voor uw fiets:

– Wij maken een afspraak met u waarin wordt besproken wat uw wensen zijn en waarin wij diverse lichaamsmaten bij u nemen zodat de meest geschikte materialen bepaald kunnen worden. 

– Wij stellen een rapport op waarin per onderdeel toegelicht staat welke maat en type wij aanraden.

– Dit rapport wordt besproken met u en per e-mail toegestuurd.

– Als u een mooie en geschikte fiets heeft gevonden kunt u altijd ter controle de informatie naar ons sturen. Een extra controle voordat u het geld uitgeeft dus!

Na het aankopen van die Mountainbike die perfect bij u past bent u natuurlijk van harte welkom om óók de houding op de fiets te perfectioneren. Kom langs voor een complete professionele bikefit om dit te bewerkstelligen.