Meteen naar de inhoud

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Berichtstitel met volle breedte” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Een verkeerde fietshouding op jonge leeftijd kan ernstige gevolgen hebben voor de groei en ontwikkeling van een kind/ jeugdwielrenner. Het belang van een bikefitting voor kinderen is dus niet te onderschatten! Wij hebben inmiddels gelukkig al diverse jeugdwielrenners die wij mogen begeleiden in een gezonde ontwikkeling op de fiets! 

Om scheefgroei of instabiliteit te voorkomen is het voor jeugdrenners extra belangrijk om op een perfect aan hun huidige ontwikkelingsfase aangepaste fiets te rijden. Bovendien dient deze fietspositie meerdere malen per jaar aangepast te worden. De laatste jaren hebben wij meerdere jeugdrenners begeleid, met geweldige resultaten als gevolg. Een mooi voorbeeld hiervan kunt u lezen onder Referenties. Helaas is het verhaal van Boris Romers en de enorme aanpassingen die nodig waren aan zijn materiaal niet opzichzelfstaand. Het grootste gedeelte van de jeugdwielrenners rijdt met ongeschikte materialen rond. Wij proberen een kentering teweeg te brengen door bij verenigingen advies te geven aan ouders en trainers. Alles in het belang van de gezondheid van deze jonge renners op lange termijn. Kom met uw kind langs voor een fietsmeting.

Duur: 2 uur
Kosten: € 175,-

Globaal verloop van deze bikefitting voor kinderen:
– Uitgebreide lichamelijke screening.
– Afstellen van de schoenplaatjes.
– Afstelling van de onderdelen van de fiets.
– Observatie buiten op straat.
– Eventueel kleine aanpassingen in de afstelling.
– Advies/ uitleg benodigde oefeningen voor verdere verbetering positie/ gezondheid/ ontwikkeling van het kind.
– Opmeten van de maten van de afstelling van de fiets.

Wij raden u ten zeerste aan met uw kind altijd eerst langs te komen voor een Advies Bikefit! Wij zien in de praktijk zeer veel kinderfietsen met ongeschikte materialen om tot een goede fietshouding te komen. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Zijbalk” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]