Wie ben ik

Ik ben Aron Kremer en heet u van harte welkom bij de Biomechanieker in Heenvliet en Rotterdam. Inmiddels 7 jaar geleden richtte ik de Biomechanieker op. Dit was nadat ik zelf de voordelen die een goede fietsmeting of bikefitting kan hebben aan de lijve had ondervonden. Dit gevoel van ‘perfect op de fiets zitten’ gun ik iedereen.

11 jaar lang ben ik actief wielrenner geweest. Gestart bij de junioren en via de beloften en elite-zonder-contract bij een continentaal team in België terecht gekomen. In deze jaren op de fiets heb ik veel ervaring opgedaan die zeer goed van pas komt bij de fietsmetingen en bikefitting.

Het vinden van de perfecte positie op de fiets heeft mij in de laatste jaren van m’n wielercarrière veel gebracht. Ontspanning, comfort, het verdwijnen van fiets-gerelateerde klachten, maar bovendien weten en voelen dat elke trap raak is. Weten dat je het maximale eruit hebt gehaald gaf mij in deze jaren veel voldoening. Ik deel graag mijn kennis tijdens een bikefit om u ook dit gevoel te geven.

Interesse in een fietsmeting?

Stuur een e-mail naar info@debiomechanieker.nl
of bel 06-34005195