Meteen naar de inhoud

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Berichtstitel met volle breedte” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ik ben Aron Kremer en heet u van harte welkom bij de Biomechanieker in Heenvliet en Rotterdam. Inmiddels 8 jaar geleden richtte ik de Biomechanieker op. Dit was nadat ik zelf de voordelen die een goede fietsmeting of bikefitting kan hebben aan de lijve had ondervonden. Dit gevoel van ‘perfect op de fiets zitten’ gun ik iedereen.

11 jaar lang ben ik actief wielrenner geweest. Gestart bij de junioren en via de beloften en elite-zonder-contract bij een continentaal team in België terecht gekomen. In deze jaren op de fiets heb ik veel ervaring opgedaan die zeer goed van pas komt bij de fietsmetingen en bikefits.

Het vinden van de perfecte positie op de fiets heeft mij in de laatste jaren van m’n wielercarrière veel gebracht. Ontspanning, comfort, het verdwijnen van fiets-gerelateerde klachten, maar bovendien weten en voelen dat elke trap raak is. Weten dat je het maximale eruit hebt gehaald gaf mij in deze jaren veel voldoening. Ik deel graag mijn kennis tijdens een bikefit om u ook dit gevoel te geven.

Tijdens de bikefit doe ik mijn best u goed te leren kennen om u adviezen op maat te geven. Ik ga voor 100% tevredenheid onder mijn klanten. Daar heb ik veel voor over en werk ik hard voor. In de periode na de bikefit blijf ik graag in contact om de vorderingen en eerste ervaringen te vernemen.

Hopelijk mag ik u snel leren kennen en helpen aan die perfecte fietspositie!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Zijbalk” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off”] [/et_pb_sidebar][et_pb_image admin_label=show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]