Meteen naar de inhoud

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Berichtstitel met volle breedte” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section]

Onze advies bikefit is uw perfecte start om te zien of uw fiets volledig geschikt is voor u. Om tot een perfecte fietshouding te komen zijn de materialen op uw fiets van zeer groot belang!

Zijn uw fiets en de fietsonderdelen geschikt voor u?

Als u hier niet zeker van bent is het zeer aan te raden om voor een advies bikefit langs te komen. U kunt dit zien als een intake waarna wij u perfect kunnen adviseren of uw de huidige onderdelen op uw fiets geschikt zijn voor u, en zo niet, welke specifieke materialen u dan aan zou moeten schaffen voorafgaand aan een complete bikefit (op aanvraag bestellen wij de benodigde materialen voor u). Kortom, uw perfecte start!

Inhoud Advies Bikefit

Duur: 1 uur
Kosten: € 100,-

Globaal verloop van deze Advies Bikefit:
– Lichamelijke screening.
Om een gedegen advies te kunnen geven is het belangrijk om te weten of er bijzonderheden zijn wat het advies kan beïnvloeden.
– Informeren/ adviseren over de aan te raden materialen voor uw fiets.
We zullen elk onderdeel van de fiets bespreken. Alle aanbevelingen worden uitgebreid besproken en genoteerd in het rapport.

Let op: Tijdens deze advies bikefit worden er geen aanpassingen aan uw houding op de fiets gedaan. Als u dat zoekt dan is de complete bikefit, of in het geval van jeugdrenners de bikefitting voor kinderen de beste keus.

Na afloop van de Bikefit

Binnen een week na uw afspraak bij ons ontvangt u per mail een persoonlijk rapport over de bikefitting. 
Nog niet geheel overtuigd over het belang van goed materiaal op uw fies? Lees dan eens onze blogs over het crankstel of het stuur!