Meteen naar de inhoud

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Berichtstitel met volle breedte” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”center” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het kopen van een nieuwe fiets kan soms een hele zoektocht zijn. Het merk, de framemaat, het type zadel, de pedalen en het stuur. En dan de lengte van het crankstel, hoe zit dat? Wij geven u advies op maat zodat u met volle teugen van uw nieuwe fiets kan genieten.  Bovendien weet u dan zeker dat u voor uw lichaam geschikte materialen heeft aangeschaft! Kom bij ons langs voor aankoopadvies voor uw fiets.

Is het dan echt zo dat veel mensen een ‘verkeerde’ racefiets of mountainbike aanschaffen? Helaas moeten wij bijna iedereen die bij ons komt voor een advies fietsmeting of complete fietsmeting aanraden materialen op hun fiets te wisselen voor meer geschikte varianten. Vaak gaat dit om een crankstel, stuur, stuurpen of zadel. Maar in sommige gevallen is zelfs een framemaat niet passend. Van ons zult u altijd horen hoe u de ideale positie kunt bereiken. Hoe vervelend het soms ook is om deze boodschap over te brengen. 

Voorkom kosten achteraf. Maak een afspraak bij ons om u te helpen aan de racefiets, mountainbike, tijdritfiets of veldritfiets die perfect op u is afgestemd. 

Kosten: € 100,- 
Tijdsduur: 45 minuten – 1 uur

Globaal verloop van het aankoopadvies voor uw fiets:

– Wij maken een afspraak met u waarin wordt besproken wat uw wensen zijn en waarin wij diverse lichaamsmaten bij u nemen zodat de meest geschikte materialen bepaald kunnen worden. 

– Wij stellen een rapport op waarin per onderdeel toegelicht staat welke maat en type wij aanraden.

– Dit rapport wordt besproken met u en per e-mail toegestuurd.

– Als u een mooie en geschikte fiets heeft gevonden kunt u altijd ter controle de informatie naar ons sturen. Een extra controle voordat u het geld uitgeeft dus!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Zijbalk” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]