Eigen wielerkleding stond al erg lang op het verlanglijstje, nu is het eindelijk zover! Het doel is om zo ook op de weg zichtbaar te worden in de verschillende wielrengroepjes. De prijs hebben we daarom zo laag mogelijk gehouden. Topkwaliteit kleding voor een kleine prijs!
In het ontwerp van het shirt hebben we een subtiel patroon verwerkt. Als je goed kijkt zie je dat het patroon uit kleine fietsframes bestaat. Dit patroon is ook zichtbaar op het lange shirt en de windstopper.
Natuurlijk mag een verwijzing naar mijn leermeester Amadeo niet ontbreken. Daarom komt in het ontwerp naast de Nederlandse vlag ook de Spaanse vlag terug.
Voor de oranje kleur is gekozen om dat deze kleur in ons logo terugkomt. Bijkomend voordeel is dat we hiermee extra opvallen. We zullen snel herkend worden met dit tenue, en niet onbelangrijk, automobilisten zullen je met deze kleding niet snel over het hoofd zien!
De kleding is door de kleurstelling perfect te combineren met zwarte arm- of beenstukken.
We hebben 2 typen shirts te koop. Een standaard shirt en een pro shirt. Het pro shirt heeft een lager uitgesneden kraag en is gemaakt van erg lichte en super rekbare stof. Voor het broekje hebben we gekozen om alleen een pro broek aan te bieden. Een goede kwaliteit broek en zeem is nou eenmaal erg belangrijk om comfortabel mooie fietstochten te maken.
Geïnteresseerd geraakt in de kleding? Op deze pagina kunt u de prijzen zien.
Mocht u kleding aan willen schaffen, stuurt u me dan een e-mailtje. Als u binnen een half uur rijden van Heenvliet woont kom ik het kosteloos persoonlijk bezorgen!